Kurser & Nytt

Kurser & Nytt

Reikimöte

hos Musik, balans & blomster


Ett utmärkt tillfälle att träffa nya och gamla Reikivänner!

Det spelar ingen roll vilken typ av Reiki du utövar eller hur länge sedan det är att du har gått på Reikikurs.


Efter en kort inledande meditation utbyter vi Reiki med varandra. 

Som i allt energiarbete blir den gemensamma energin oftast mer än summan av deltagarna. På det viset blir det en härlig Reiki-boost som vi ger till varandra.

I slutet på mötet finns det alltid tid för fika och samtal.


Det kostar 100 kr att vara med. Anmäl dig genom att swisha till numret 070-3146426 (Daniel), alt. anmäl dig via mejl till edith@kiendl.se och betala kontant på plats.
Datum för kommande Reikimöten:


11 december 2019 kl. 17 - 19

15 januari 2020 kl. 17 - 19
Varmt välkomna! 


Bachblomster-nyhetsbrev

En 2 sidors tidning

sprängfull med info ur

blomstervärlden.


Kommer ut den 7e varannan månad

och finns gratis att läsa här och nu.

För anmälan till nyhetsbrevet skicka ett kort mejl till edith@kiendl.se,

så kommer brevet hem till ditt mejl.

Välkommen och trevlig läsning!

Pendel grundkurs


hos Musik, balans & blomster i Växjö

den 16 sept 2019 kl. 16.30 - 20.30Pendeln är ett urgammalt redskap för att få svar på personliga frågor, ta kontakt med andevärlden eller utföra healing. Att pendla är både roligt och spännande. Allt du behöver är ett öppet sinne och ett rågat mått av nyfikenhet - och en pendel förstås. 


I den här kursen börjar vi med att programmera pendeln till att svara dig med ja och nej. Du får bekanta dig med din pendel och sedan går vi igenom lite olika enkla men effektiva tekniker för att använda pendeln i vardagen. Som med allt annat är det övning som ger färdighet, men med pendeln är det framförallt tilliten till den egna förmågan som får dig att lyckas.


Jag som är kursledare heter Edith Westerholm Kiendl. Jag är musiker och Reikimaster och utbildades i konsten att använda pendeln hos Karin Möller på Spiritual Healing Center i Stockholm. Karin är en av de mest kompetenta pendelutövare i Sverige. Jag har även studerat pendelkunskap hos Walter Lübeck. 

För mig är pendeln ett otroligt fascinerande och effektivt energiredskap som jag använder mig av varje dag och alltid har med mig i väskan. 


Detta ingår i kursen: fika, kursmanual, en bergskristallpendel, diplom.


Investering: 550 kr inkl. moms


Anmälan görs till Edith via sms på telefonnumret 073-6788996 eller per mejl till edith@kiendl.se

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till mig.

Reikikurser på Musik, balans & blomster

Angelic Reiki® 1&2


Angelic Reiki® kallas även för ”vår tids helande” .Vibrationshöjningen på vår jord gör att många människor nu har blivit mogna för Angelic Reiki®. Denna helandemetod bygger på forntida visdom och arbetar med änglarnas kärleksfulla och mycket kraftfulla energi.

Nybörjarkursen i Angelic Reiki® innebär för många framförallt en andlig resa och ett personligt helande och växande. Rekommenderas även för dig som redan har erfarenhet av andra helande metoder eftersom Angelic Reiki® kan öka din helande kraft avsevärt samt ger dig kraftfulla nya energiverktyg. 


Precis som i ”vanligt” Reiki öppnas energikanalen hos eleven upp genom initieringar som höjer energinivån och sätter igång processer. Dessa kan vara både fysiska, psykiska, mentala och sociala. Som alla helandeprocesser för detta med sig utrensningseffekter som du kan känna av mer eller mindre och som kan pågå i upp till tre veckor efter kursen. 


I denna kurs får du två Angelic Reiki® initieringar och reningar samt ärkeänglarnas initiering. 

Kursen innehåller både teori, meditationer samt praktiska moment. 

Du lär dig att använda Angelic Reiki® för att hela dig själv samt att förmedla denna energi till andra och därmed hjälper dem att helas och att växa andligt. Med Angelic Reiki® får du ett verktyg att tränga igenom både tid och rum och som healer samarbetar du med Änglarna och de Uppstigna Mästarna. 

Inga förkunskaper krävs, men du ska ha provat en Reikibehandling eller någon liknande energibehandling tidigare och känna dig redo för förändring och andligt växande. Det är en fördel att ha en Reikiutbildning i botten, men det är inget krav.

Kursledare: Edith Westerholm Kiendl

Kurstid:  3 - 5 januari 2020, fre kl. 16-19, lör och sön kl. 09-17.

Plats: Parment Yoga Studio, Västergatan 16, Växjö

Pris: 3200 kr inkl. moms.

OBS! Kompisrabatt, om ni är två som bokar kursen får ni tillsammans 800 kr rabatt.


Sista anmälningsdag: 27 december 2019 


Efter avslutad kurs ingår tre Reikiträffar samt support efter behov.


Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid färre än 4 deltagare.


Angelic Reiki® 3&4


Steg 3 & 4 är fortsättningskursen i Angelic Reiki® systemet.

På denna nivå initieras du till masterenergin vilket innebär att din personliga process leds in i en djupare utveckling. 


Angelic Reiki® energin som du initieras till fungerar som ett redskap för att finna din inre mästare. Det handlar inte om att bli andligt perfekt utan att så småningom lära sig att bemästra sitt liv.

Utvecklingen för med sig en ökad självkännedom samt acceptansen för att det är du själv som skapar din verklighet och således har ett personligt ansvar för ditt liv.


Energihöjningen som sker vid initieringarna tar alltid vid den nivån där du befinner dig just vid den tidpunkten. Du kommer att upptäcka dina andliga gåvor i din egen takt då du ledas in på din personliga väg, kantat med nya utmaningar. Förändringar för alltid med sig en känsla av kaos och osäkerhet, men du går med änglarna vid din sida. Deras energier stödjer dig i din utveckling. Detta ingår i kursen:


Fika, kursmanual, diplom samt kursutvärdering.

I denna kurs fördjupar och repeterar vi de metoder för helande du har lärt dig i grundkursen. Du lär dig även två nya, mer avancerade metoder för helande.

Du får två initieringar i Angelic Reiki® 3e samt 4e graden samt Ärkeänglarnas masterinitiering.

Vi kommer att göra en grundande meditation, meditationen för den kännande kroppen samt de kosmiska strålarnas meditation. Du lär dig att rena, öppna och stänga utrymmet för helandet.

Det kommer även att finnas tid för diskussion och reflexion.

Kursledare: Edith Westerholm Kiendl

Kurstid: 8 - 10 november 2019, fre kl. 17-20, lör och sön kl. 10-18.

Plats: Parment Yoga Studio, Västergatan 16, Växjö

Pris: 3400 kr inkl. moms.

OBS! Kompisrabatt, om ni är två som bokar kursen får ni tillsammans 800 kr rabatt.


Sista anmälningsdag: 30 oktober 2019


Efter avslutad kurs ingår tre Reikiträffar samt support efter behov.


Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid färre än 4 deltagare.