Kopia 2019-09-23 Kurser och nytt

Kurser & Nytt

Reikimöte

hos Musik, balans & blomster


Ett utmärkt tillfälle att träffa nya och gamla Reikivänner!

Det spelar ingen roll vilken typ av Reiki du utövar eller hur länge sedan det är att du har gått på Reikikurs.


Efter en kort inledande meditation utbyter vi Reiki med varandra. 

Som i allt energiarbete blir den gemensamma energin oftast mer än summan av deltagarna. På det viset blir det en härlig Reiki-boost som vi ger till varandra.

I slutet på mötet finns det alltid tid för fika och samtal.


Det kostar 100 kr att vara med. Anmäl dig genom att swisha till numret 070-3146426 (Daniel), alt. anmäl dig via mejl till edith@kiendl.se och betala kontant på plats.
Datum för kommande Reikimöten:


12 juni kl. 18 - 20

25 september kl. 18 - 20

19 oktober kl. 10 - 12
Varmt välkomna! 


Bachblomster-nyhetsbrev

En 2 sidors tidning

sprängfull med info ur

blomstervärlden.


Kommer ut den 7e varannan månad

och finns gratis att läsa här och nu.

För anmälan till nyhetsbrevet skicka ett kort mejl till edith@kiendl.se,

så kommer brevet hem till ditt mejl.

Välkommen och trevlig läsning!

Pendel grundkurs


hos Musik, balans & blomster i Växjö

den 16 sept 2019 kl. 16.30 - 20.30Pendeln är ett urgammalt redskap för att få svar på personliga frågor, ta kontakt med andevärlden eller utföra healing. Att pendla är både roligt och spännande. Allt du behöver är ett öppet sinne och ett rågat mått av nyfikenhet - och en pendel förstås. 


I den här kursen börjar vi med att programmera pendeln till att svara dig med ja och nej. Du får bekanta dig med din pendel och sedan går vi igenom lite olika enkla men effektiva tekniker för att använda pendeln i vardagen. Som med allt annat är det övning som ger färdighet, men med pendeln är det framförallt tilliten till den egna förmågan som får dig att lyckas.


Jag som är kursledare heter Edith Westerholm Kiendl. Jag är musiker och Reikimaster och utbildades i konsten att använda pendeln hos Karin Möller på Spiritual Healing Center i Stockholm. Karin är en av de mest kompetenta pendelutövare i Sverige. Jag har även studerat pendelkunskap hos Walter Lübeck. 

För mig är pendeln ett otroligt fascinerande och effektivt energiredskap som jag använder mig av varje dag och alltid har med mig i väskan. 


Detta ingår i kursen: fika, kursmanual, en bergskristallpendel, diplom.


Investering: 550 kr inkl. moms


Anmälan görs till Edith via sms på telefonnumret 073-6788996 eller per mejl till edith@kiendl.se

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till mig.

Reikikurser på Musik, balans & blomster

Usui/Holy Fire® III  Reiki 1 & 2

 

Reiki är en naturlig energimetod för stressreducering och djupavslappning som har sina moderna rötter i Japan och Tibet. Oberoende av religion och nationalitet används Reiki idag av människor över hela världen.


Syftet med en Reikikurs kan vara önskan att hjälpa andra eller du gör det för att hela dig själv. En del går kursen enbart för sin personliga och andliga utveckling. Nog är det så att om vi vill förändra världen så får vi väl börja hos oss själva...


Vår jord har under de senaste decennierna gått igenom en markant frekvenshöjning som gör att många nu känner sig manade att öppna upp för sin egen helande förmåga.

För Reikins del har detta fört med sig tre energimässiga uppdateringar under de senaste åren som kom att kallas för Holy Fire® I, II och III

Holy Fire® introducerades hos International Center for Reiki Training  och därifrån har det spridit sig över hela världen.


Faktum är att tack vare Holy Fire® har Usui Reiki undervisningen kommit lite närmare sin ursprungliga form, den som praktiserades av grundaren Mikao Usui.

Inom Usui/Holy Fire® kurserna sker nämligen initieringar av Reikikraften direkt från Reikikällan till eleven, utan att läraren är fysiskt inblandad i processen. På det sättet händer initieringen för varje elev på det perfektaste möjliga sättet och utan att energin passerar genom läraren.

Detta är mycket likt det sättet som initieringar sker i Japan.


Alla Usui Reikikurser hos Musik, balans & blomster är Holy Fire® III kurser. Därmed får mina elever under kurserna tillgång till en av de mest högfrekventa och renaste energierna som finns tillgängliga på jorden just nu. 


Den här kursen är en kombinationskurs för Reiki 1 och 2. Vi kommer på en härlig och intensiv kurshelg på 2 1/2dagar gå igenom hela kursplanen för de första två steg inom Usui Reiki systemet.

Kursen passar dig som är redo för andlig utveckling och vill ha fler energiredskap direkt så du verkligen kan komma igång med ditt Reikiutövande. Kursen lämpar sig även utmärkt för dig som gått Reiki 1 för länge sedan och nu vill uppdatera till Holy Fire energin samtidigt som du bygger på med andra Reikigraden.


Kursen innehåller många praktiska moment som varvas med meditationer och lite teori. 


De kraftfulla energier som du får uppleva under både initieringarna och de helande övningar har en utrensande effekt på både kropp och sinne. Känslor och smärtor som kan ha varit lagrade i ditt system under längre tid frigörs och måste tas itu med.

Denna utrensningsprocess varierar från person till person, men vet du med dig att du har mycket i bagaget så kan det vara lämpligare att ta Reiki 1 och 2 som separata kurser. Då får du mer tid att integrera energin innan du går vidare till nästa kurs.


Den första graden ger dig grunden i Reikiutövandet. Du initieras till Reikikraften och kan hädanefter förmedla Reiki med hjälp av dina händer till både dig och andra.


Den andra graden ger dig ytterligare energihöjning. Du får tre Reikisymboler som ökar effektiviteten på behandlingarna avsevärt. Du får även lära dig sju stycken japanska healingtekniker för att kunna använda Reiki på olika sätt, såsom att skicka Reiki med dina ögon eller på distans - mycket spännande och användbart!


Förkunskaper: du ska ha provat en Reikibehandling tidigare och känna dig redo för förändring och personlig utveckling.


Detta ingår i kursen: fika och enkel vegetarisk lunch (på lör och sön), en utförlig manual samt handpositionsplansch.

Vi kommer att göra meditationer och initeringar till Reiki 1 och 2, gå igenom teori och historik, etik för Reiki utövare, självbehandling, Reiki 2-symbolerna och deras betydelse samt användningsområden, upplägget på en Reikibehandling, Reikiprinciperna, de japanska Reikitekniker efter Mikao Usui (Reikins grundare).

Efter avslutad kurs får du både diplom för Reiki 1 och 2.  


Kursledare: Edith Westerholm Kiendl, 

Kurstid: fre 20 september kl. 16.00 - 20.00 

             lör 21 sept kl. 9.00 - 17.30 

             sön 22 sept kl. 9.00 - 17.30

Plats: Kristallvägen 13 i Växjö OBS! Ändrad plats. 

Pris: 3900  kr inkl. moms

OBS! Kompisrabatt: om ni är två som bokar kursen får ni tillsammans 800 kr rabatt.

Anmälan görs per mejl till edith@kiendl.se

Frågor? Mejla mig eller ring mig på 073-6788996


Efter avslutad kurs ingår tre Reikiträffar samt lärarsupport efter behov.


Kursen hålls enligt Reikiförbundets rekommendationer. 

Angelic Reiki® 1&2


Angelic Reiki® kallas även för ”vår tids helande” .Vibrationshöjningen på vår jord gör att många människor nu har blivit mogna för Angelic Reiki®. Denna helandemetod bygger på forntida visdom och arbetar med änglarnas kärleksfulla och mycket kraftfulla energi.

Nybörjarkursen i Angelic Reiki® innebär för många framförallt en andlig resa och ett personligt helande och växande. Rekommenderas även för dig som redan har erfarenhet av andra helande metoder eftersom Angelic Reiki® kan öka din helande kraft avsevärt samt ger dig kraftfulla nya energiverktyg. 


Precis som i ”vanligt” Reiki öppnas energikanalen hos eleven upp genom initieringar som höjer energinivån och sätter igång processer. Dessa kan vara både fysiska, psykiska, mentala och sociala. Som alla helandeprocesser för detta med sig utrensningseffekter som du kan känna av mer eller mindre och som kan pågå i upp till tre veckor efter kursen. 


I denna kurs får du två Angelic Reiki® initieringar och reningar samt ärkeänglarnas initiering. 

Kursen innehåller både teori, meditationer samt praktiska moment. 

Du lär dig att använda Angelic Reiki® för att hela dig själv samt att förmedla denna energi till andra och därmed hjälper dem att helas och att växa andligt. Med Angelic Reiki® får du ett verktyg att tränga igenom både tid och rum och som healer samarbetar du med Änglarna och de Uppstigna Mästarna. 

Inga förkunskaper krävs, men du ska ha provat en Reikibehandling eller någon liknande energibehandling tidigare och känna dig redo för förändring och andligt växande. Det är en fördel att ha en Reikiutbildning i botten, men det är inget krav.

Kursledare: Edith Westerholm Kiendl

Kurstid: 4 - 6 oktober 2019, fre kl. 17-20, lör och sön kl. 10-18.

Plats: Parment Yoga Studio, Västergatan 16, Växjö

Pris: 3200 kr inkl. moms.

OBS! Kompisrabatt, om ni är två som bokar kursen får ni tillsammans 800 kr rabatt.

Efter avslutad kurs ingår tre Reikiträffar samt support efter behov.


Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid färre än 4 deltagare.


Angelic Reiki® 3&4


Steg 3 & 4 är fortsättningskursen i Angelic Reiki® systemet.

På denna nivå initieras du till masterenergin vilket innebär att din personliga process leds in i en djupare utveckling. 


Angelic Reiki® energin som du initieras till fungerar som ett redskap för att finna din inre mästare. Det handlar inte om att bli andligt perfekt utan att så småningom lära sig att bemästra sitt liv.

Utvecklingen för med sig en ökad självkännedom samt acceptansen för att det är du själv som skapar din verklighet och således har ett personligt ansvar för ditt liv.


Energihöjningen som sker vid initieringarna tar alltid vid den nivån där du befinner dig just vid den tidpunkten. Du kommer att upptäcka dina andliga gåvor i din egen takt då du ledas in på din personliga väg, kantat med nya utmaningar. Förändringar för alltid med sig en känsla av kaos och osäkerhet, men du går med änglarna vid din sida. Deras energier stödjer dig i din utveckling. Detta ingår i kursen:


Fika, kursmanual, diplom samt kursutvärdering.

I denna kurs fördjupar och repeterar vi de metoder för helande du har lärt dig i grundkursen. Du lär dig även två nya, mer avancerade metoder för helande.

Du får två initieringar i Angelic Reiki® 3e samt 4e graden samt Ärkeänglarnas masterinitiering.

Vi kommer att göra en grundande meditation, meditationen för den kännande kroppen samt de kosmiska strålarnas meditation. Du lär dig att rena, öppna och stänga utrymmet för helandet.

Det kommer även att finnas tid för diskussion och reflexion.

Kursledare: Edith Westerholm Kiendl

Kurstid: 8 - 10 november 2019, fre kl. 17-20, lör och sön kl. 10-18.

Plats: Parment Yoga Studio, Västergatan 16, Växjö

Pris: 3400 kr inkl. moms.

OBS! Kompisrabatt, om ni är två som bokar kursen får ni tillsammans 800 kr rabatt.

Efter avslutad kurs ingår tre Reikiträffar samt support efter behov.


Vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen vid färre än 4 deltagare.